efva.blogg.se

Dä va väll själva faan...

Forts från igår

Publicerad 2013-08-16 17:10:07 i Allmänt,

Och ja fick ett gymkort igår också i min hand, ett snyggt flaschigt kort, å ja tänkte men herregud, hur mycket kommer ja använda det här? Jo ja kommer visst att använd dä där kortet, för vad som var bra med det här gymmet var ju att dom har ett rum med gym-utrustning som kallas, easy-line. Ett rum längst in i gymmet med enkla redskap utan vikter som är till för just såna nybörjar-nybörjare som ja. Där ja både kan gå i gruppträning och träna på egen hand när det är tomt, så det verkar lovande.
 
Idag prata ja med Hälsopedagog Jenny, och vi bestämde en tid när vi ska träffas för att göra en hälsoanalys, konditionstest och gå igenom gymmets redskap (så ja inte trassler in mä i nå grejer där, fast dä gör ja väll ändå).
 
Det datumet blev den 27 augusti, och fram tills dess ska ja köpa en stegräknare, som ska mäta stegen i vardagen under 7 dagar. Sen ska ja fylla i en blankett med fråger om mitt hälsoläge (fast dä ä inte så mycket till hälsa känns det som just nu) tills dess.
Och så ska ja komma ombytt å klar den dan för konditionstestet (måste ja ju köpa en snygg tränings-tshirt i min storlek hmm, resten har ja redan tror ja).
Och det testet innebar att ja ska gå på ett gå-band (hoppas inte alltför länge) för att på nåt sätt mäta min kondition, men dä kan ju ja säga på en gång att den är dä inte så mycket mä.
 
Men dä ordner sä :))
 
Nä nu ska ja åka hem å äta tacos (börjer ju inte mä kostprogrammet förräns efter den 27)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela